Kabel-TV, telefoni og internett

Internett i borettslaget

Borettslaget Baglerbyen har en kollektivavtale med Canal Digital.  Denne pakken blir betalt gjennom fellesutgiftene og inkluderer kanalpakken deres og internett med 10mbps hastighet. Hvis det er feil med internettet deres eller du mangler utstyr tar du kontakt med Canal Digital direkte.  Se hjemmesiden deres for kontaktinformasjon https://kabel.canaldigital.no/kontakt-oss/

I tillegg har vi en valgfri internettavtale med Lynet Internett A/S . De tilbyr ekte fiberbredbånd. Denne avtalen blir i tillegg til Canal Digital, men kan være en god løsning hvis man ønsker raskere internett.  Prisene deres er særlig konkurransedyktige på de høyere hastighetene.

Eierskifteinformasjon – Canal Digital

Baglerbyen Borettslag har inngått en kollektiv avtale med Canal Digital som innebærer at hver enkelt husstand får tilgang på et Bredbåndstilbud, Digital-TV og HDTV inkludert i husleien.

Dette dekker da:

• Samtlige boenheter (inkludert eierseksjoner og hybler) får installert hver sin dekoder, samt modem for Bredbånd.

• Samtlige boenheter får tilgang til den Digitale Grunnpakken på 37 kanaler, hvorav 5 sendes i HD-kvalitet. Antallet HDTV-kanaler i Grunnpakken vil øke etter hvert.

• Samtlige boenheter kan individuelt velge seg 2 kanaler fritt fra ”Mine Favoritter”. For å se oppdatert liste på kanaler man kan velge blant, se www.canaldigital.no.

Kanalene kan skiftes ut av den enkelte beboer selv ved å ringe inn til 06090 (inntil 1 gang i mnd).

• Samtlige boenheter har bredbåndsabonnementet MINI som standard.

• Den enkelte boenhet kan velge å individuelt tegne avtale med Canal Digital om høyere hastigheter på sitt bredbånd, til rabatterte priser.

Dette faktureres den enkelte.

• Den enkelte boenhet kan tegne egen avtale med Canal Digital om telefoni til rabattert pris. Dette faktureres den enkelte.

Krav til beboer:

• Dersom beboer tegner individuell avtale om tjenester med Canal Digital plikter beboeren selv å kansellere disse avtalene ved utflytting ved å ringe inn til Canal Digital. Eventuell ny beboer ringer selv inn og bestiller de tjenestene han/hun ønsker utenom standardavtalen og Komplett-avtalen.

• Utstyr som medfølger i avtalen skal stå igjen i leiligheten/hybelen ved utflytting. Dette er Canal Digital sin eiendom og følger avtalen Baglerbyen Borettslag har om Komplett.

• Ved innflytting i en leilighet/hybel hvor det ikke står utstyr montert sender beboer en e-post eller ringer til Canal Digital med informasjon om navn, adresse (inkl. leil. nr) og telefonnummer så sendes utstyr til beboer.

• Ved feil eller mangler ved utstyr tar beboer kontakt med Canal Digital per e-post eller telefon.

• Ved flytting – Send dette skjemaet tilbake til Canal Digital med endring av navn/kontakt-info.

Forbehold:

• Canal Digital forbeholder seg retten til å stenge tilgang til tjenester hos den enkelte beboer dersom det er mislighold i individuelle avtaler inngått med Canal Digital – eksempelvis manglende betaling av bestilte programpakker eller høyere Bredbåndshastigheter.