Vannlekkasje i Alnagata 18

Som informert per SMS har det vært to forskjellige vannlekkasjer i Alnagata 18 denne helgen. De fleste bodene har hatt en viss vanninntrenging, men mengden varierer fra bod til bod.

Vi har snakket med forsikringsselskapet vårt og fått bekreftelse på at de dekker skade på bygningsmasse, men ikke gjenstander i privat bod. Ta derfor kontakt med eget forsikringsselskapet hvis ting i boden har blitt ødelagt.

Den nye vaktmesteren vår, Trond, startet arbeidet med å tørke opp vannet i går, men kan kun suge opp vann fra fellesområdene.

Andelseieren er selv ansvarlig for å tørke opp i egen bod og sikre at våte gjenstander ikke blir liggende. Hvis ikke dette gjøres kan det føre til mugg og råte forplanter seg i egen og andres boder.

Vi har bestilt container fra fredag 9. august og fram til onsdag 14 slik at man får mulighet til å kaste ødelagte gjenstander. Husk at elektriske artikler ikke kan kastes i containeren. Vi anbefaler alle å bruke mini gjenbruksstasjonen som kommer til Ekebergveien ved Bunnpris hver torsdag mellom 18:00 og 19:30

https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/alle-gjenbruksstasjoner/gamlebyen-mobile-minigjenbruksstasjon/

Vaktmesteren vår kan hjelpe til å fjerne større elektriske gjenstander mot betaling. Ta kontakt på 41458946 hvis du ønsker å bestille dette av ham.

Vi anbefaler alle å lagre gjenstander minst ti centimeter over bakken i bodene slik at man sikrerer tingene ved eventuelle fremtidige vannlekkasjer. En måte å gjøre dette er å sette opp oppbevaringshylle i boden.

For en enkel og billig løsning anbefaler vaktmesteren vår Trond følgende oppbevaringshylle https://www.jula.no/catalog/bygg-og-maling/oppbevaring/oppbevaringshyller-skuffer/oppbevaringshyller/oppbevaringshylle-666036?fbclid=IwAR2SPuVofOQE1lc1AIzfxm4OPj_GnhNCpcm3M6MI37OWi8ycJbwd9SRy_rI#tab04

Han kan hjelpe til med å sette opp hylle i boden hvis noen trenger det. Han tar da timespris for arbeidet. Ta kontakt med Trond på telefon 41458946 eller send e-post til styret@baglerbyen.net hvis man ønsker å bestille denne tjenesten.