Bytte av vannmålere

Oppdatering: 

På grunn av svakhet i de opprinnelige sveiseskjøtene ble det en vannlekkasje i Alnagata 14 tirsdag 4. desember. For å forhindre flere vannlekkasjer under bytte av varmtvanns målerne blir hovedkranen skrudd av mens arbeidet pågår. Dette er innenfor vanlig arbeidstid fram til klokka 15:00.

Vannmålerne i borettslaget er nå litt over ti år gamle og over anbefalt levetid. Vi har også fått melding om at flere av vannmålerne har sluttet å virke. Styret har derfor valgt å bytte ut alle vannmålerne i Alnagata 14, 16 og 18. Etter en anbudsrunde, med kriterier for pris og tjenester,  falt valget på vår nåværende leverandør, Techem.

Utskiftningen av vannmålerne starter allerede neste uke, fra mandag 3. desember.

Ettersom målerne befinner seg utenfor leilighetene trenger de ikke tilgang til leilighetene, men varmtvannstilførselen vil bli stoppet når arbeidet pågår.

Til info vil det bare være varmtvannet som blir stengt, så wc og kaldt vann for øvrig kan brukes som normalt.

Den nye løsningen skal i tillegg gi dere mulighet til å følge opp varmtvanns forbruket kontinuerlig over Techem-portalen.