Ventilasjonsanlegget i Alnagata14

Styringsboksen til ventilasjonsanlegget i Alnagata 14 er ute av drift. Vi jobber med å få den reparert raskest mulig.

På grunn av dette vil det komme lukt fra de andre leilighetene, særlig på badet. I tillegg vil damp på badet ikke bli trukket ved som vanlig. Inntil den er reparert anbefaler vi dere å lufte godt ved bruk av vinduer og balkong.

Obs. Det manglende avtrekket vil føre til at dampen i større grad bli værende på baderommet, noe som kan medføre fuktskader.  Det anbefales derfor å være ekstra forsiktig fram til anlegget er reparert.

Oppdatering:

4. oktober: Elektro-Sivert reparerte styringsboksen i dag, og ventilasjonsanlegget er dermed oppe og går igjen.

3. oktober: På grunn av forsinkelser fra Elektro-Sivert sin side har vi tatt kontakt med et annet firma, ORAS,  for å se på problemet. De sa at de kunne ha delene og reparatør her senest onsdag 9. oktober.

22. september: Elektro-Sivert var innom torsdag 20. september. De har bestilt deler, og styringsenheten vil bli reparert så fort de er mottatt .