Informasjon om brannvernkontroll 28. og 30. august.

Baglerbyen borettslag har en avtale med Norsk Brannvern om regelmessig oppfølgingen av brannsikkerheten i borettslaget. Dette er en del av styrets systematiske HMS-arbeid for økt brannsikkerhet for alle beboere.  I år vil de komme på befaring hos oss 28. og 30. august  mellom klokken 17:00 og 21:00.

Mandag 28. august besøkes:

Alnagata nr. 14 og nr. 16, u.etasje til og med 4. etasje.

Onsdag 30. august besøkes:

Alnagata nr. 16, 5. til og med 8. etasje og nr. 18

Dersom man ikke har mulighet til å være hjemme denne kvelden vil de komme tilbake: 

Mandag 04. september mellom kl. 17:00 og 21:00.


Norsk Brannvern vil foreta en kartlegging av brannsikkerheten og utføre enkle kontroller. Teste, samt bytte batteri i røykvarslere og bytte ut brannslokningsapparatene som har gått ut på dato.  Det er viktig at Norsk Brannvern får kommet innom samtlige boenheter.
Ved spørsmål, vennligst kontakt styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *