Billigere og raskere internett: Avtale om ekte høyhastighets-bredbånd

Behovet for stabile, raske og rimelige bredbåndforbindelser øker hele tiden. Flere og flere bruker nettet til å lytte til musikk, se film og serier, lagre filer awesomei skyen, jobbe hjemmefra, spille spill og kommunisere med venner og kjente. Styret har derfor inngått avtale med Lynet Internett om levering av ekte fiberbredbånd til Borettslaget. Dette medfører at mange av dere vil få en billigere og bedre løsning. Dette gjelder spesielt dere som ønsker høye internetthastigheter .

Avtalen med Lynet Internett har flere fordeler sammenlignet med Canal Digitals internettjeneste.

  • Billigere – De som ønsker raskere internett enn 50mbps vil spare penger på å bytte til lynet. Besparelsen er størst på de raskeste hastighetene der du kan spare flere tusen kroner i året.  Se prissammenligningen nederst.
  • Like høy opplasting som nedlastingshastighet.  Dette er viktig for de som har hjemmekontor, bruker skylagring, skyper eller bruker digitale strømmetjenester som f.eks. Netflix, Viaplay, HBO Nordic og TV2 Sumo.
  • Garanterte hastigheter – Med fibernett får man den hastigheten man betaler for
  • Ubegrenset kapasitet – Ingen påvirkning av hastighet grunnet andres bruk i bydelen.

Fiberbredbånd fra Lynet Internett påvirker ikke dagens kabel-tv løsning eller avtalen med Canal Digital. Det er helt valgfritt å bruke den nye løsningen og dere kan bestille akkurat når det passer dere.

Lynet har nå et introduksjonstilbud der alle som bestiller innen 1. oktober får 100/100 mbps i tre måneder for 99 kr/mnd. Du velger selv hvilke pris og hastighet du ønsker etterpå. Det er 12 måneders avtaleperiode.

Hvis du ønsker å benytte deg av Lynets fibernettsløsning bestiller du selv via leverandørens hjemmeside www.lynet.no/bestill .

Prissammenligning

Hastighet Lynet (Synkrone hastigheter)  Canal Digital (Ikke synkrone)
5Mbit/s     0 – del av vår eksisterende pakkeløsningen
10Mbit/s 297kr/md (3.564kr/år) N/A
30Mbit/s N/A
50Mbit/s 329kr/md 289kr/md
100Mbit/s 399kr/md 369 kr/md
250Mbit/s 449kr/md (5.388kr/år) 449 kr/md
500Mbit/s 499kr/md (5.988kr/år) 849kr/md (10.188kr/år) (500/50)
1.000Mbit/s 599kr/md (7.188kr/år) N/A

 

Vi i styret er fornøyd med å ha fått et alternativt fiberbredbåndsalternativ på plass og håper mange blir fornøyd med det nye tilbudet.